Biró
Bianka

– Tervező / Tulajdonos.

Édesanyám varrónő volt. Gyerekkoromban mindig ott sertepertéltem körülötte, és lenyűgözve figyeltem, hogyan varázsol a legkülönfélébb anyagokból csodaszép ruhakölteményeket. Imádtam őket hordani!

Nem ruhatervezőnek készültem, bár mindig tudtam, hogy olyan dologgal szeretnék foglalkozni, amiben szabadjára engedhetem a kreatív energiáimat. A babaruhák iránti érdeklődésem akkor kezdődött, amikor elhatároztuk, hogy gyermeket szeretnénk vállalni. Tudtam, hogy leendő gyermekem számára a lehető legjobbat szeretném megadni mindenből, így tudatosan kerestem olyan divatos és csinos ruhákat, amik természetes anyagokból, odaadó gondoskodással készültek.

Közben családalapítási terveink sajnos kétszer is nem várt, szomorú fordulatot vettek, de úgy érzem ezzel érzelmileg még jobban kötődni kezdtem az álmomhoz.

Ebből az álomból családi, baráti bíztatásra, és az anyukám adta inspirációból táplálkozva végül saját márka született. Szárnyakat adva a bennem rejlő kreativitásnak. A bibi’s organic kidswear-t azért hívtam életre, hogy a különleges ruhadarabokon keresztül mindenki megadhassa gyermeke számára azt a szerető gondoskodást, amit anno én is kaptam, és amit immáron édesanyaként én is szeretnék tovább adni időközben megszületett kislányomnak is.

Bianka